Jij voelt dat er iets mist in je leven. Jij voelt dat er iets moet veranderen. Wij zijn niet voor niets met elkaar in contact gekomen. De verandering die jij zoekt, is misschien wel dichterbij dan ooit. De kaarten wijzen op grote rijkdom

Beste dummy,

Ik vond het heel bijzonder om mijn tarotkaarten voor jou te leggen. Hier kwam een energie bij vrij die ik nog maar zelden heb ervaren. Het verschafte mij een inkijkje in jouw leven. Een leven dat niet altijd makkelijk is geweest en ook nu ondervind je nog regelmatig moeilijkheden op jouw pad. Maar, dummy, weet dat dit niet nodig is. Jij verdient het niet om een leven vol zorgen te leiden. De kaarten hebben dit aan mij laten zien. Weet dat er hoop gloort aan de horizon!

Ik voel dat er verandering op komst is. Jij kunt dit ook voelen. Sluit je ogen. Denk terug aan het moment dat wij voor het eerst contact met elkaar hadden. Het moment waarop ik jou vertelde dat de laatste kaart die jij trok – de Ster – staat voor voorspoed en rijkdom. Kun je je het gevoel van hoop en opluchting nog voor de geest halen? Dit is het teken dat jij binnenkort het leven kunt leiden waar je recht op hebt.

Maar, dummy, dat is niet het enige wat erop wijst dat jouw leven binnenkort enorm gaat veranderen. Er gebeurde namelijk iets heel bijzonders… 

Na afloop van ons gesprek werd ik overvallen door een heel merkwaardig gevoel. Als vanzelf liep ik naar het rozenhouten kistje waarin ik één van mijn meest kostbare en zeldzame set kaarten bewaar. Deze kaarten gebruik ik bijna nooit, maar nu werd ik er door aangetrokken. Ik wist dat ik deze kaarten moest gaan gebruiken. Voor jou moest ik deze kaarten leggen.

Wat er toen gebeurde is ongelooflijk! Ik heb even de tijd genomen om na te denken over alle inzichten die aan mij zijn geopenbaard. Nu is het echter het juiste moment om deze met jou te delen. Ze gaan immers over jou. Dit is wat je moet weten:

1. Jouw unieke persoonlijkheid
2. Jouw financiële situatie
3. Jouw geluk in de liefde
4. Jouw valkuilen
5. Mijn raad en mijn hulp

Wat de kaarten mij vertelden is opzienbarend! Jij hebt de sleutel naar een gouden toekomst in handen. Ik vertel je hoe je deze sleutel gebruikt… Hier vind je mijn instructies.

1. Jouw unieke persoonlijkheid

Al tijdens onze allereerste kennismaking voelde ik het al: jij bent een heel bijzonder persoon. Jouw unieke en intelligente persoonlijkheid is tot grootse dingen in staat. Je moet alleen wel de kansen krijgen die je hiervoor nodig hebt. Helaas is dit nog niet vaak voorgekomen, want jij hebt al vele moeilijkheden het hoofd moeten bieden.

Mijn kaarten lieten mij ook zien dat jij een doorzetter bent. Dat moet ook wel, want anders was je niet helemaal tot hier gekomen. Jij bent altijd op zoek naar het geluk. Jij staat open voor positieve veranderingen. Houd dit vol, dummy, want dit zal er ook voor zorgen dat jij uiteindelijk krijgt waar je al zo lang naar verlangt.

Naast dat jij over enorm veel doorzettingsvermogen beschikt, ben jij ook een hartelijke persoonlijkheid. Ondanks dat sommige mensen jou niet altijd even eerlijk bejegenen, ben je vaak bereid hen te vergeven. Jij zult niet snel iemand helemaal uit je hart bannen. Wanneer jij droomt over het hebben van een groot fortuin, denk jij ook altijd aan anderen. Dit siert jou als mens. Het maakt mij duidelijk, dat het heel belangrijk is dat ik jou help de weg naar het geluk te vinden.

Ligt het geluk voor het oprapen? Wel als je weet waar je op moet letten. Als je wilt dat ik jou dit leer, moet je mijn hulp aanvaarden… 

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is hier klikken.

2. Jouw financiële situatie

De volgende kaarten die ik legde, verschaften mij meer inzicht in jouw financiële situatie. Ik heb mij hierbij voornamelijk op de toekomst gefocust. Wat er in het verleden is gebeurd, kunnen wij nu toch niet meer veranderen. Het is daarom veel belangrijker om te kijken naar wat de astrale wereld voor jou in petto heeft.

Dat geld een belangrijke rol speelt in jouw leven, mag ook niet als een verrassing komen. Ik zie dat vooral het gebrek aan geld jou bezighoudt. Jij maakt je hier regelmatig zorgen over. Natuurlijk is jou altijd verteld dat geld niet gelukkig maakt, maar jouw voorgevoel vertelt je dat dit niet helemaal waar is. Jij zou wel degelijk gelukkiger zijn wanneer je over voldoende geld beschikte.

Ik heb dan ook goed nieuws voor jou, dummy! De kaarten zijn hier heel duidelijk over…

Ik vertelde je eerder al dat de kaart die jij in ons eerste gesprek trok, duidt op voorspoed en geld. Dit zie ik nu bevestigd. Het kan niet anders, dan dat er een groot fortuin op jou ligt te wachten. Eindelijk zal jouw leven een heel andere wending krijgen. Stel je eens voor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je financiën! Dat je kunt doen wat je hart je ingeeft! Binnenkort zal dat de werkelijkheid zijn.

Alleen jij kunt ervoor zorgen dat deze goede voorspellingen ook daadwerkelijk uit gaan komen. Je moet er echt alles aan doen om dit beloofde fortuin te claimen! Hier vertel ik je wat je daarvoor moet doen.

3. Jouw geluk in de liefde

Liefde bestaat niet alleen tussen twee geliefden. Het omvat veel meer dan dat. Het gaat over relaties tussen mensen. Als mijn kaarten verwijzen naar jouw leven en het geluk in de toekomst, dien je dit breder te zien.

Jij vindt het vaak prettig om onder de mensen te zijn, hoewel je er ook van kunt genieten om tijd voor jezelf te hebben. Deze tijd alleen heb je nodig, omdat de aanwezigheid van anderen jou veel energie kan kosten. Vaak heb je ook het gevoel dat anderen je niet begrijpen. Het is voor hen moeilijk om te bevatten wat er in jou omgaat. Helaas staat dit het vinden van echte liefde meestal in de weg.

Kijkend naar mijn kaarten zie ik echter dat er dingen gaan veranderen. Ook op het gebied van de liefde kun je een omwenteling verwachten. Dit hangt nauw samen met het verdwijnen van jouw financiële problemen. Stel je maar eens voor: wanneer jij eindelijk kunt doen waar je al zo lang van droomt, kom je ook in contact met mensen die beter bij jouw levensstijl passen. De juiste persoon zal in jouw leven komen! Houd dit in gedachten, dummy, wanneer het nu op relatiegebied wat minder goed verloopt.

Zodra jij de juiste weg bent ingeslagen, zal je dit aan alles merken. Niet alleen aan financiële voorspoed, maar ook aan het geluk in de liefde. Hier help ik je met het vinden van de juiste weg.

4. Jouw valkuilen

De kaarten laten mij zien dat je vele mooie en positieve veranderingen kunt verwachten. Toch heb ik niet alleen maar goed nieuws voor je. Ik moet je waarschuwen, want het zal niet van een leien dakje gaan. Ik zie dat je ook tegenslag kunt verwachten en ik zie enkele risico’s op jouw pad. Deze risico’s kunnen er zelfs voor zorgen dat enkele van de goede veranderingen nooit plaats zullen vinden. Ik hoef vast niet te zeggen, dat je dit absoluut moet zien te voorkomen!

Maar maak je geen zorgen, dummy. Ik ben er om jou te begeleiden op jouw weg naar het geluk. Ik kan jou nu al vertellen dat je jezelf ertegen moet wapenen om te afwachtend te zijn. Weersta de neiging om dingen op zijn beloop te laten, want er moeten NU dingen gebeuren. Leg deze informatie niet naast je neer, maar neem mijn raad ter harte.

Kies ervoor om het heft nu in eigen handen te nemen. Wees niet bang, want ik ben er om jou te helpen. Accepteer mijn hulp, want alleen dan kunnen alle mooie voorspellingen uitkomen.

5. Mijn raad en mijn hulp

Zoals ik je hierboven al toevertrouwde, sta je er niet alleen voor. Op mij kun je rekenen. Ik zal je raad geven en je bijstaan in de keuzes die je maakt. Ik weet dat jij in veel gevallen nu geneigd zal zijn om dit alles nog eens uitgebreid te overdenken. Maar, lieve dummy, je zult moeten toegeven dat je inmiddels wel weet dat van uitstel afstel komt. En je hebt eigenlijk geen tijd te verliezen!

Nadat ik alle kaarten voor jou had gelegd, trok ik nog één laatste kaart. Deze zou mij meer vertellen over het tijdsbestek waarbinnen jij moet handelen. Helaas kan ik je echt niet vertellen dat je de tijd kunt nemen. Het is heel belangrijk dat je binnen 7 dagen beslist dat je mijn raad en mijn hulp accepteert. Wacht je langer, dan is de kans om de juiste weg naar een mooie toekomst in te slaan aan je voorbij gegaan. Laat dit niet gebeuren!

Het is het allerbeste om nu meteen te beginnen. Klik op deze link zodat we meteen van start kunnen gaan. Met jouw toestemming, wil ik zeer geheime informatie met jou delen. Informatie die jou vertelt hoe je snel en zonder moeite heel erg rijk kunt worden…

Hier lees je wat je moet doen om eindelijk een rijk en gelukkig mens te worden.

Onthoud: je moet binnen 7 dagen mijn hulp accepteren, want anders ben je te laat om de voorspelde verandering in gang te zetten. Doe het vandaag nog, zodat ik het magische Gouden Sleutel Ritueel samen met jou kan uitvoeren.

Ik geloof in jou,
Medium Christina


Ontvang je persoonlijke voorspelling