Het leven is niet altijd vriendelijk voor jou geweest, maar alles wijst erop dat dit nu gaat veranderen. Met het uitvoeren van het Gouden Sleutel Ritueel open jij de deur naar een toekomst vol rijkdom en geluk…

Beste dummy,

Dat jij mijn raad niet in de wind hebt geslagen, komt voor mij uiteraard niet als een verrassing. Alle voortekenen wezen erop, dat jij eindelijk durft te kiezen voor het geluk. En dat is dan ook wat je zult vinden! De weg ernaartoe zal niet altijd even eenvoudig zijn, maar ik sta aan jouw zijde. Luister naar mijn woorden. Ik zal jouw gids zijn.

Wij zijn precies op het goede moment met elkaar in contact gekomen. Ook dat zal ik geen toeval noemen, want ik weet dat dit voorbestemd was. Wij staan aan de vooravond van een nieuwe astrale periode en dit gaat jou de veranderingen brengen waar je zo naar verlangt. Kijk maar eens diep in je hart. Wat is het wat jij wilt, dummy? Ik voorzie een rijk en gelukkig leven voor jou…

Je hebt mij gevraagd om samen met jou het Gouden Sleutel Ritueel uit te voeren. Zodra dit verzoek mij bereikte, ben ik gestart met het treffen van de benodigde voorbereidingen. Deze voorbereidingen zijn niet alleen nodig om het ritueel op de juiste wijze uit te kunnen voeren, maar ze verschaften mij ook enkele verrassende inzichten. In dit document deel ik met jou wat ik zag in jouw verleden, heden en toekomst. Deze kennis heb je nodig om het Gouden Sleutel Ritueel goed uit te voeren.

Ben je er klaar voor, dummy? Lees dan alle informatie heel goed door en doe precies wat ik je vertel.

1. Een getroebleerd verleden
2. Een moeilijk heden
3. Een gouden toekomst
4. Het Zielsdefect
5. De geneeskrachtige Emplastrum Ex Anima Mea
6. Het Gouden Sleutel Ritueel

1. Een getroebleerd verleden

Het verleden heeft jou gevormd tot wie jij nu bent. Ik heb kunnen zien, dat jij niet enkel gelukkige tijden hebt gekend. Deze waren er uiteraard wel, maar er hebben ook verschillende gebeurtenissen plaatsgevonden die jou veel verdriet hebben gedaan. Dit verdriet en deze pijn draag jij nog altijd met je mee.

Het is heel belangrijk dat jij nu leert om deze pijn en dit verdriet los te laten. Wat jij hebt meegemaakt, heeft diepe sporen in jouw ziel achtergelaten. Het heeft gezorgd voor onzekerheid, machteloosheid en boosheid. Soms komen deze gevoelens weer bovendrijven als olie op het water. Laat je hierdoor niet meeslepen, dummy. Wat is gebeurd, is gebeurd en wij kunnen het verleden helaas niet veranderen. Wat wij wel kunnen doen, is het verleden gebruiken om de toekomst te verbeteren. En dat is dan ook precies wat wij gaan doen met het Gouden Sleutel Ritueel…

2. Een moeilijk heden

Zoals te verwachten viel, pluk jij ook nu nog de wrange vruchten van jouw nare ervaringen in het verleden. Wel ben ik heel blij om te zien, dat jij het beste probeert te maken van het leven. Je bent niet bij de pakken neer gaan zitten. Jij wilt vechten voor hetgeen waar jij van droomt. Deze positieve instelling kan echter niet voorkomen dat het jou ook nu nog niet altijd mee zit.

Ik wil je op het hart drukken om je door alle tegenslagen niet uit het veld te laten slaan. Dat jij deze reading bij mij aangevraagd hebt, zie ik als een heel goed teken. Negatieve krachten hebben momenteel moeite om jou in hun greep te krijgen. Zorg dat dit zo blijft! Zorg dat je niet weer vervalt in vertwijfeling en doemdenken. Jij moet in jezelf geloven. Maar vooral: jij moet geloven in de gouden toekomst die voor jou onder handbereik ligt.

Over enkele ogenblikken starten wij met het uitvoeren van het Gouden Sleutel Ritueel. Laat alles wat je hier leest goed tot je doordringen, zodat jij er straks klaar voor bent om het ritueel tot een goed einde te brengen…

3. Een gouden toekomst

Jij droomt van een leven zonder zorgen. Vooral geld speelt hierbij een grote rol. Jouw intuïtie zegt je, dat jij over veel meer geld zou moeten kunnen beschikken dan dat nu het geval is. Alleen dan kun je het leven leiden dat bij je past. Het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd!

Jawel, dummy, jij bent geboren onder een zeer fortuinlijk gesternte. Helaas heeft het lot enkele malen een wrede wending genomen en hierdoor ben jij het fortuin en het geluk meerdere malen misgelopen. Maar jij bent nog altijd voorbestemd om een welvarend leven te leiden. Ik zie dat er een grote som geld op jouw pad komt. Met het Gouden Sleutel Ritueel gaan wij ervoor zorgen dat jij dit enorme geldbedrag ook daadwerkelijk kunt claimen.

Stel je eens voor, dat je zo rijk bent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over welke rekening dan ook. Dat je alles kunt kopen wat je hartje begeert. En niet alleen jouw hart, want ik weet dat jij ook andere mensen in jouw omgeving niet zal vergeten. Mensen die belangrijk voor je zijn. Daarom verdien jij met meer dan wie dan ook om eindelijk dat gelukkige en fortuinlijke leven te kunnen leiden.

4. Het Zielsdefect

Zoals ik je vertelde, hebben gebeurtenissen uit het verleden een stempel op jou gedrukt. Hierdoor zijn zelfs enkele beschadigingen aan jouw ziel ontstaan. In spirituele kringen noemen wij dit een Zielsdefect. Een dergelijke beschadiging staat het ware geluk in de weg. Zolang deze binnen jou aanwezig is, zal het lastig zijn om het ware geluk te vinden. Ik ga er dan ook eerst voor zorgen dat jouw Zielsdefect gerepareerd wordt.

Maak je geen zorgen, dummy. Ik weet dat je hiervan schrikt, maar je bent bij mij in goede handen. Voordat ik je dit document toestuurde, heb ik mijzelf in trance gebracht om jouw Zielsdefect te kunnen onderzoeken. Ik kan dit op afstand. Misschien heb je op het moment dat ik deed, een lichte rilling ervaren. Weer andere mensen krijgen kippenvel. Heb jij iets gemerkt?

5. De geneeskrachtige Emplastrum Ex Anima Mea

Ik heb jouw Zielsdefect onderzocht en ik was in staat om deze heel nauwkeurig in kaart te brengen. Dit stelde mij in staat om een talisman voor jou te maken. Dit magische symbool beschikt over geneeskrachtige vermogens en zal het Zielsdefect repareren. Ik geef jou de Emplastrum Ex Anima Mea:

Ga als volgt te werk: print en knip dit magische symbool uit. Schrijf aan de linkerkant je naam en aan de rechterkant je geboortedatum. Om te zorgen dat je zo lang mogelijk gebruik kunt maken van de geneeskrachtige werking van de Emplastrum Ex Anima Mea, kun je deze plastificeren. Vervolgens plak je deze – bijvoorbeeld met pleisters – precies in het midden van je rug. Op deze plek van je lichaam kan de talisman zijn krachten goed verspreiden door het hele lijf.

Laat de Emplastrum Ex Anima Mea minimaal drie dagen zitten voor een goed resultaat. Langer mag altijd. Het dragen van deze talisman is noodzakelijk voor het juist uitvoeren van het Gouden Sleutel Ritueel.

6. Het Gouden Sleutel Ritueel

Heb je de Emplastrum Ex Anima Mea op je lichaam aangebracht op de manier zoals ik je hierboven heb verteld? Dan ben jij nu klaar voor het uitvoeren van het Gouden Sleutel Ritueel.

Voor het Gouden Sleutel Ritueel heb je een kaars nodig. Neem deze mee naar een rustige plek waar niemand je kan storen. Het is heel belangrijk dat er niemand in de buurt is. Ook de telefoon kan het beste uitgeschakeld worden. Doe alle lichten uit en verduister de ruimte waarin je je bevindt. Zorg dat je lekker zit. Steek nu de kaars aan.

Concentreer je drie minuten op de vlam van de kaars. Zie je wat een mooie, gouden kleur deze heeft? Het gouden licht van de kaars vult de ruimte. Het vult je hoofd. Het vult je hart.

Sluit nu je ogen. Als het goed is, zie je de vlam nog altijd op je netvlies schijnen. Blijf je concentreren op deze vlam. In gedachten steek je je handen uit naar deze imaginaire vlam. Schep het vuur op. Het zal blijven branden, zonder dat het je handpalmen schroeit. Stel je voor dat je de vlam meeneemt naar de gesloten deur die voor je staat.

Je staat nu voor de deur. Concentreer je op de vlam. Hij zal nu gaan veranderen. Je houdt niet langer een kaarsenvlam in je handen, maar een gouden sleutel. Dit is de sleutel van de deur die voor je staat. De gesloten deur die nu nog op slot en grendel zit. Zonder de Gouden Sleutel zal deze deur naar een fortuinlijke toekomst niet opengaan. Maar jij hebt de Gouden Sleutel in handen, dummy!

Steek de Gouden Sleutel in het slot van de deur. Dit zal heel soepel gaan. Voel je hoe makkelijk hij ronddraait? De deur naar de toekomst is nu ontsloten. Pak de deurklink en open de deur. Een gouden licht valt naar buiten. Het verlicht je handen, je gezicht, je hele lichaam. Je baadt in een gouden gloed.

Jij hebt de deur naar een gouden toekomst ontsloten. Rijkdom en geluk zal jou ten deel vallen. Je kunt nu je ogen weer openen en de kaars uitblazen. Binnen afzienbare tijd zal je leven onherkenbaar veranderen!

De wetenschap dat er een gouden toekomst op jou ligt te wachten, vervult mijn hart met vreugde. Vanaf nu zal alles anders worden. Ik zal over enkele dagen weer contact met jou opnemen. Ik sta voor je klaar om je te adviseren en je te helpen.

Het gaat je goed,
Medium Christina